Page 2 of 2

Re: Where did you go?

Posted: Thu May 20, 2010 12:12 pm
by nippydee
All is well again, thankyou!

Re: Where did you go?

Posted: Thu May 20, 2010 4:30 pm
by red
The upload going to a blank page might well be related to the size of the picture. The processing power and memory of the current server is limited compared to where it was.

Re: Where did you go?

Posted: Thu May 20, 2010 5:11 pm
by YOG
Will we be getting the "Old Gallery" back sometime?

Thanks.

Re: Where did you go?

Posted: Thu May 20, 2010 8:12 pm
by red
Sure..

Re: Where did you go?

Posted: Thu May 20, 2010 8:18 pm
by red
Fixed.

Re: Where did you go?

Posted: Thu May 20, 2010 9:17 pm
by crystalpuma
And for your next trick :p

Hello :)

Posted: Wed Jun 02, 2010 1:18 pm
by yippeekiay
Any news when this site's photo hosting will be fixed Dal as I'd much rather use this one as it saves mucking about logging in elsewhere etc.

Re: Hello :)

Posted: Wed Jun 02, 2010 1:22 pm
by Dal
No news as yet - I'll remind Matt to find out mate.

Re: Where did you go?

Posted: Wed Jun 02, 2010 1:45 pm
by yippeekiay
Cheers Dal, I see my post was moved here....lol

Re: Where did you go?

Posted: Wed Jun 02, 2010 1:59 pm
by Dal
No worries mate - It gives Matt a kick as well to find out what's happening!!

:D

Re: Where did you go?

Posted: Sat Jun 05, 2010 10:48 am
by red
Fixed image resizing in threads and also the sponsor logos now show again.

Re: Where did you go?

Posted: Sat Jun 05, 2010 7:39 pm
by crystalpuma
:ok: